Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

© 2019. Piscines Vallès

pujar

Piscines Vallès

  /  General   /  Arriba la primavera, tens a punt la teva piscina?
Piscina a punt per a la primavera

Arriba la primavera, tens a punt la teva piscina?

Som a finals de febrer amb l’hivern a la recta final, ja que a finals de març arriba la primavera astronòmica, però veient les temperatures dels últims dies potser a principis de març ja tenim els primers dies per poder gaudir de la temperatura idònia per gaudir de la piscina.

Si tens la sort de tenir una piscina a casa, pot ser l’hora de començar a posar-la a punt. D’aquesta manera no desaprofitaràs cap moment per gaudir d’una remullada. És per això que avui et portem algunes idees per preparar la piscina per l’arribada de la primavera.

L’ideal és haver fet una correcta hivernada de la piscina. D’aquesta manera, trobarem la piscina en les millors condicions de manteniment, la posada a punt serà més fàcil, ràpida i econòmica.

Si tenim la nostra piscina amb una coberta per l’hivern, el primer és retirar-la i netejar-la a consciència per l’hivern següent. Tot seguit, revisarem el filtre i el netejarem químicament per eliminar possibles microorganismes que hi hagi a l’aigua després d’aquests mesos d’hivern. Si tenim un filtre de cartutx, el millor és substituir-lo per un de nou, en canvi, si és de sorra, s’ha de veure l’estat per tractar-ho de la millor manera. El recomanable és seguir les instruccions del fabricant.

Tampoc ens hem de descuidar de netejar el prefiltre de la bomba. Durant l’hivern és molt probable que hagi arribat brutícia al prefiltre, com fulles, terra, etc.

Si tenim depurador és important realitzar una neteja a contracorrent per expulsar la brutícia acumulada. Tot seguit amb l’ajuda d’una neteja a fons, aspirarem la porqueria de les parets i els fons de la piscina. En acabar, cal netejar els skimmers i la vora de flotació.

Un cop fet tots els passos anteriors, toca verificar els nivells de l’aigua per poder gaudir del sense problemes. El primer, controlar els nivells de clor de la piscina. No ens hem de descuidar del pH, possiblement l’haurem de corregir.

Com hem dit al principi, el millor és haver realitzat una bona hivernada de la piscina.

Si no és així, el més segur és que haurem de rebutjar l’aigua, per tant buidar la piscina i tornar a omplir-la amb aigua nova. Això comportarà un elevat cos econòmic i mediambiental. Per això és important prepara la piscina per l’hivern. D’aquesta manera, a la primavera, amb pocs i senzills passos tindrem la piscina per gaudir del primer bany.

Si tens dubtes o necessites ajuda per al manteniment de la teva piscina, no dubtis a contactar amb nosaltres, a Piscines del Vallès disposem de servei postvenda.

No tens una piscina i en vols una per passar-ho bé. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem amb tots els teus dubtes i t’assessoràrem perquè tinguis la millor piscina possible. A Piscines Vallès dissenyem, reformem i construïm piscines.