Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

© 2019. Piscines Vallès

pujar

Piscines Vallès

  /  General   /  Piscina & Wellness Barcelona 2019

Piscina & Wellness Barcelona 2019

El saló Piscina & Wellness Barcelona 2019, fira organitzada per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Associació Espanyola de Professionals del Sector de Piscines (ASOFAP), se celebra de dimarts 15 a divendres 18 i presentarà les novetats del sector de la piscina i el relax, en la que serà l’edició del seu 25 aniversari.

La fira centrarà una part important de l’oferta en els usos recreatius i terapèutics de l’aigua en els àmbits del benestar, la salut, l’oci i l’esport i la seva connexió amb la indústria turística.

El saló també obrirà el ‘Wellness Experience‘, un espai que recrea un centre de benestar on els visitants podran comprovar el seu funcionament, consultar amb experts i conèixer les tendències del sector.

L’altra de les novetats és la ‘Innovation Zone‘, una àrea on s’exposaran algunes de les millors innovacions i aplicacions tecnològiques relacionades amb la digitalització del manteniment, el control de les instal·lacions aquàtiques i el coneixement del client.

Escriu un comentari